06 53 14 74 03 contact@tinekebotterop.nl
Selecteer een pagina
Home » Blogs » Zelfbewust » Het meisje dat….

Het meisje dat….

door | 5 okt, 2021 | Zelfbewust

Ik ontmoet deze prachtige jonge vrouw. 12 jaar is zij. Het is geen kind meer omdat haar rugzak al behoorlijk is gevuld gedurende haar korte leven. Maar ondanks de pijn zie ik waarheid, wijsheid en vrijheid in haar ogen.

Ergens op haar levenspad heeft zij een label opgeplakt gekregen door haar omgeving. “Het meisje dat….”. Ineens ben je die persoon. Zomaar doordat je ergens wat hebt ervaren of uitgeprobeerd dat niet past in het wereldbeeld van anderen over wat men goed of fout vindt. Een meisje met een verhaal waar niemand maar enige notie van heeft. Maar daar wordt geen rekening mee gehouden bij het labelen van iemand.

Vooroordelen zijn als zweren. Zij wroeten zich een weg naar binnen en richten enorme schade aan. Het beschadigt mensen. En zie dan maar eens van dat label af te komen. Dit meisje is sterk, heel sterk. Zij is sterk én zacht. Vandaag besluit zij zelf haar label af te werpen en zich niet meer te verdedigen, te verontschuldigen of alles uit te leggen in de hoop dat iemand haar maar gelooft. Haar geloof zit in zichzelf en mensen die haar werkelijk kennen en voor 100% achter haar staan. Dit meisje zoekt haar eigen weg. In vrijheid en waarheid.

Ik weet dat zij er komt! Dwars door de weerstand zal zij zichzelf bevrijden. Ik geloof in haar! Ik zie haar!

Wees nieuwsgierig, stel vragen, toon interesse, leer een ander kennen en wees niet bang. Ontwikkel een open blik en een open mind, Juist als iemand een ander leven of wereldbeeld heeft dan jij zelf. Erken dat ieder zijn eigen levenslessen heeft te leren en zijn eigen lot heeft te dragen. We zijn tenslotte allemaal mens en dat is wat ons verbindt.

Hartegroet, Tineke

 

 

Over Tineke Botterop

Om jou te inspireren deel ik met liefde mijn kennis, kunde en expertise.

Inspiratie en blogs

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin