Home » Blog » Opgroeien en ontwikkelen » Wat heb jij nodig?

Wat heb jij nodig?

door | 22 nov, 2021 | Opgroeien en ontwikkelen

Voor sommigen ben ik ‘gewoon’ de dame met het kopje thee en het koekje. Voor anderen een raadgever of richtingaanwijzer. Velen vinden inspiratie of nieuwe inzichten. Weer anderen zijn gebaat bij een luisterend oor wat hen helpt om het grotere geheel te overzien en te beseffen dat zij zelf de antwoorden op hun eigen vraagstukken kunnen vinden. Voor sommigen ben ik een spiegel en leert men daardoor de kracht van zelfreflectie en zelfkennis. Aan anderen bied ik een oase van rust waaruit helderheid ontstaat en vertrouwen kan groeien. En soms is enkel mijn aanwezigheid en/ of een bevestiging nodig om zelf verder te kunnen. Wat je ook zoekt, waar je hulpvraag ook over gaat, je bent welkom! Altijd.

Hartegroet, Tineke

 

Over Tineke Botterop

Om jou te inspireren deel ik met liefde mijn kennis, kunde en expertise. Lees alles over kinderen en gezinnen, opgroeien, hooggevoeligheid, bewust ouderschap en andere interessante zaken.

Inspiratie en blogs

Gerelateerde artikelen

Een liefdevol gezin

Een liefdevol gezin

“Fijn, nuttig, waardevol”, zeiden de ouders. Het pubermeisje had een grote glimlach op haar gezicht, opluchting. Zo nam dit gezin gisteren afscheid...

Lees meer
Binnen – en buitenwereld in balans

Binnen – en buitenwereld in balans

Ik kijk naar mensen vanuit een holistisch mensbeeld. Dat mensbeeld gaat uit van de samenhang en balans tussen onze fysieke, emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid. Als één, of meerdere gebieden, uit balans zijn, uit zich dat in lichamelijk klachten of (gedrags)problemen.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin