Home » Blog » Opgroeien en ontwikkelen » Van chaos naar innerlijke rust! Nieuw aanbod voor jou!

Van chaos naar innerlijke rust! Nieuw aanbod voor jou!

door | 2 jul, 2021 | Opgroeien en ontwikkelen

“ De vruchten van het leven: innerlijke rust en vrede”.

Vanwaar een nieuw aanbod? Omdat het je nieuwe inzichten, ontspanning en inspiratie oplevert! Dit is mijn verhaal:

Ik begeef me al een aantal jaren op het spirituele pad. Het pad dat mij ervan bewust heeft gemaakt dat er meer is tussen hemel en aarde. Het zorgt voor bezieling in mijn leven en heeft mij ervan bewust gemaakt dat ik naast mijn persoonlijkheid ook een ziel heb. Leven vanuit de ziel zorgt voor ware authenticiteit en levenskracht. Het inspireert mij en zorgt ervoor dat ik verbonden blijf met mijn innerlijk weten, mijn intuïtieve kompas. Met mijn voeten stevig op aarde.

De plek waar ik vandaan kom, mijn thuis, ademt enkel vrede, rust en harmonie. Daar is geen weerstand en geen dualiteit zoals hier op aarde. Daar gaat alles moeiteloos. Ik zie, voel en ervaar dat in mijn meditaties. Ik maak hier contact mee. Het is mijn thuis, bij mijn Hemelse Vader en mijn zielenfamilie. Ik heb vaak een diepe heimwee gevoeld naar deze plek maar inmiddels weet ik dat deze plek niet buiten mij ligt maar in mezelf. Ik draag deze vrede in mijn hart en zodra ik daar contact mee maak, ervaar ik daadwerkelijk vrede, vertrouwen, rust en liefde ongeacht de chaos om mij heen.

Het is mijn intentie om die kalmte en rust uit te breiden naar de wereld om mij heen. Juist omdat het nu zo hard nodig is! Ik neem die rust dagelijks mee in alles wat ik doe, wie ik ontmoet en wat mijn pad kruist. Onze wereld is op dit moment in de greep van chaos, onrust, onvrede, stress, haast, onwetendheid, angst, twijfel, hardheid, een vernauwd bewustzijn of zorgen. Tijd om écht stil te zijn en te bezinnen is schaars, terwijl er wel behoefte aan is.

De vruchten van het leven zijn o.a. dankbaarheid, eenvoud, authenticiteit, rechtvaardigheid, zachtmoedigheid, gelijkheid, waardigheid, (zelf)liefde, betrouwbaarheid, zingeving, rust.

We kunnen de wereld alleen veranderen wanneer ieder individu de vrede en rust in zichzelf herinnert en herstelt. Je leren te verbinden met je eigen diepste kern, je ziel/ intuïtie, helpt daarbij. Dat doe je door er bewust voor te kiezen om het stil te maken in jezelf, te ontspannen, te bezinnen en de reis naar binnen te maken. Het is een prachtig pad om te gaan!

Wanneer je geest tot rust komt, ontstaat er helderheid en kun je andere, soms betere keuzes maken.

Ik vind dit zo’n belangrijk onderwerp dat ik na de zomervakantie ga starten met kleine bijeenkomsten om jou te laten ervaren hoe je de stilte kunt gebruiken om contact te maken met je diepste kern, je intuïtie, je weten. Hoe je leert te ontspannen en rust vindt.

In kleine groepjes van 5 mensen en in een veilige omgeving begeleid ik je in dit stuk. Het is vooral voelen, ervaren en waarnemen wat het met je doet. Daarin mag alles er zijn, is er geen oordeel of verwachting. Je hoeft niets te presteren, het niet ‘goed’ te doen. Je hoeft er alleen maar te ZIJN. De rest volgt vanzelf.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Ervaar jij vaak stress, onvrede of chaos? Heb jij het gevoel dat dit wat voor je kan betekenen? Leuk!

Stuur me dan een bericht via het contactformulier of via deze link. Ik stuur je dan een bevestiging en houd je op de hoogte van de data en tijd. Aansluitend aan de bijeenkomst bepaal jij zelf welke waarde je hieraan toekent en stuur ik je een open Tikkie.

De eerste startdata zullen in september zijn. Afhankelijk aan het aantal geïnteresseerden zal ik meerdere dagen en/ of dagdelen vrijmaken.

Inhoud bijeenkomst, 1,5 a 2 uur: Ik zal mezelf kort introduceren. Er is ruimte voor vragen. Voorbereiding van de sessie. Ik ondersteun het stilte moment met visualisaties, muziek, instrumenten. Fijne verwerkingsopdracht (in stilte) Hierbij maak je namelijk volledig gebruik van je intuïtie. Afsluiting.

Het is mijn intentie dat je met nieuwe inzichten, energiek en vol inspiratie huiswaarts gaat.

Mocht je andere vragen hebben, laat dat ook gerust weten. En struin nog eens lekker door mijn website. Zo krijg je een beter beeld van mij. Het lijkt me leuk je te ontmoeten.

Mijn praktijk is gesloten van 24 juli t/m 22 aug.

Voel je welkom!

Hartegroet, Tineke

 

 

 

 

 

Over Tineke Botterop

Om jou te inspireren deel ik met liefde mijn kennis, kunde en expertise. Lees alles over kinderen en gezinnen, opgroeien, hooggevoeligheid, bewust ouderschap en andere interessante zaken.

Gerelateerde artikelen

Hoezo holistisch?

Hoezo holistisch?

Hoezo holistisch? Ik kijk op een holistisch wijze naar de wereld. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Een holistisch mensbeeld vertelt ons dat we...

Lees meer
Een liefdevol gezin

Een liefdevol gezin

“Fijn, nuttig, waardevol”, zeiden de ouders. Het pubermeisje had een grote glimlach op haar gezicht, opluchting. Zo nam dit gezin gisteren afscheid...

Lees meer
Binnen – en buitenwereld in balans

Binnen – en buitenwereld in balans

Ik kijk naar mensen vanuit een holistisch mensbeeld. Dat mensbeeld gaat uit van de samenhang en balans tussen onze fysieke, emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid. Als één, of meerdere gebieden, uit balans zijn, uit zich dat in lichamelijk klachten of (gedrags)problemen.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin