Home » Blog » Opgroeien en ontwikkelen » Aankondiging: zondag 3 okt: Wijsheid van het hart!

Aankondiging: zondag 3 okt: Wijsheid van het hart!

door | 15 sep, 2021 | Opgroeien en ontwikkelen

Mijn eerste zondagochtendsessie van 5 september was fijn en voor herhaling vatbaar. In een kleine groep voelden we ons verbonden en konden we de tijd nemen om onze blik naar binnen te richten. Om onze aandacht te richten op dát wat gevoeld, ervaren of gezien mocht worden. Waarin ieder zich kon verbinden met zijn eigen innerlijke wijsheid, Precies zoals dat op dat moment nodig was. Vanuit veiligheid, ontspanning en rust.

Iedereen loopt zijn eigen pad in het leven. Ook jij kiest welk pad je wilt lopen. Iedere keuze die je maakt, is bepalend voor de manier waarop jouw leven zich manifesteert. Daarom is het zo waardevol dat je gaat begrijpen en ervaren dat een open blik, zelfkennis en het verruimen van jouw bewustzijn direct invloed heeft op jouw geluk, gezondheid en levenskracht. Het geeft meer helderheid, nieuwe inzichten en de mogelijkheid om vanuit een heel ander perspectief naar jezelf of een situatie te kijken.

Dus de eerstvolgende sessie staat gepland op zondagochtend 03 oktober van 09.00 uur – 10.30 uur in mijn praktijk.

Het centrale thema van deze ochtend is “De wijsheid van het hart”.

Ik neem je mee in de wereld van het hartbewustzijn. Ik leg je uit hoe ons energieveld werkt, welke rol ons hart op energetisch niveau vervuld en hoe het functioneert. Je gaat contact maken met jouw hartbewustzijn en je leert hoe je de wijsheid en kennis van het hart kunt integreren in je dagelijks leven.

Ik maak de komende sessie gebruik van trom en gong. Ik doe een ervaringsoefening en we gaan creëren.

Ik sluit af met een verhaal of tekst die doorwerkt op jouw bewustzijn, die inspireert en je hart zal raken. Jouw hartenergie zal gaan stromen.

Het mooie aan de sessie is dat je niets hoeft te doen, te bewijzen of te presteren. Alles zal zich als vanzelf voltrekken.

Zorg dat je lekkere kleding aan doet, neem een kleedje en kussentje mee en verder hoef je niets te doen. Heerlijk toch? Je bent van harte welkom!

Aansluitend aan de ontmoeting ontvang je een open Tikkie zodat je zelf de waarde van onze ontmoeting kunt bepalen.

Laat je weten of je erbij bent? Ik heb plek voor 5 personen.  Inschrijven kan via deze link.

De ceremonie van 3 okt is reeds vol. Je kunt je wel al opgeven voor de ceremonie van zondag 7 nov of zondag 5 dec. via deze link.

Ik sluit nu graag af met een mooi citaat van Confucius ( Chinees filosoof 551 v Chr. – 479 v Chr.) “Waarheen je ook gaat, ga met heel je hart”.

Hartegroet, Tineke

NB. Het centrale thema van de ceremonie kan per maand verschillen. 

 

 

 

 

Over Tineke Botterop

Om jou te inspireren deel ik met liefde mijn kennis, kunde en expertise. Lees alles over kinderen en gezinnen, opgroeien, hooggevoeligheid, bewust ouderschap en andere interessante zaken.

Inspiratie en blogs

Gerelateerde artikelen

Een liefdevol gezin

Een liefdevol gezin

“Fijn, nuttig, waardevol”, zeiden de ouders. Het pubermeisje had een grote glimlach op haar gezicht, opluchting. Zo nam dit gezin gisteren afscheid...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin