06 53 14 74 03 contact@tinekebotterop.nl
Selecteer een pagina

"Eenvoud is het ware".

Wanneer je een probleem ervaart of je zorgen maakt, sta je vaak (onbewust) aan het begin van een nieuwe ontwikkelingssprong in je leven.

Zorgen of problemen zijn richtingaanwijzers. Vanuit het ongemak of de onvrede die je ervaart, ga je op zoek naar steun of hulp. Wel zo fijn als je er zelf even niet uit komt.

Richting geven betekent ook: Jezelf opnieuw (uit)vinden. Jouw unieke stemgeluid, je talenten, gaven en je eigen kracht (h)erontdekken én weten hoe je dit in kunt zetten in een wereld die veel van je vergt.

Bewustwording

Hoe zelfbewuster je bent, hoe meer zelfkennis je ontwikkelt, hoe beter je in staat bent om je weg te vinden in de wereld. Helemaal nu de wereld wordt gedomineerd door (te) hoge eisen, verwachtingen, veel MOETEN,  chaos, stress, onrust, angst en druk(te).

In mijn ontmoetingen met mensen gaat het om energie overdracht die op velerlei manieren kan plaatsvinden. Mijn aanwezigheid, rust en aandacht zorgen ervoor dat er uitwisseling ontstaat op een dieper niveau.

Er wordt informatie en kennis, die (lang) onbewust in je aanwezig was, bewust gemaakt. Die informatie heb je nodig om dingen anders waar te nemen, te zien of aan te pakken. Ik verhelder je verhaal door de juiste vragen te stellen.

Daarnaast maak ik, wanneer er behoefte aan is of de situatie dat wenst, gebruik  van creatieve werk- en spelvormen, visualisaties, opstellingenwerk of ontspanningsoefeningen. Met name kinderen, jongeren en jong volwassenen hebben hier behoefte aan, merk ik. Zie het als een ontdekkingsreis die je maakt.

 Je openstellen is groeien!

Wanneer je je open stelt, gebeuren er de mooiste dingen in een ontmoeting.  Ik creëer ruimte en werk vanuit gelijkwaardigheid.  We zijn gelijk aan elkaar. Vanuit dát wat je met mij deelt of inbrengt, probeer ik woorden of boodschappen te filteren en verbanden te leggen. Ik stem mij volledig af op jou en je situatie. Ik kijk zonder oordeel en luister goed. Ik spiegel en bevraag. Ik maak gebruik van mijn (levens) ervaring, intuïtie en opgedane kennis en kunde om het gesprek te verdiepen met als doel dat jij je eigen kracht (weer) vindt en richting kan bepalen. Want alles is al in je aanwezig! Ik weet dat iedereen die kracht en wijsheid bezit en in staat is zich hiermee te verbinden.

Persoonlijke ontwikkeling, Zelfbewustzijn en Zelfkennis zijn de weg naar zelfliefde en acceptatie. Daar kun je niet vroeg genoeg mee starten!wink

Dit kan anders! Zo wil ik het niet..

Niemand kan zijn situatie verbeteren zonder zélf het besluit te nemen zich open te stellen voor verandering en zelfreflectie. Het is je eigen keuze wat je met mij deelt en wat je doet met de informatie uit het gesprek. Het is wel mooi om te zien dat je op een gegeven moment in je leven een omslagpunt krijgt waardoor je voelt: ” Dit kan anders! Zo wil ik het niet”.

Het startpunt kan een gebeurtenis zijn in je leven, een crisis of problemen met gezin, kinderen, school of werk. En dan ga je op zoek. Het is niet altijd voorspelbaar wanneer dit gebeurt. Maar als het gebeurt is dat de weg naar meer (zelf)liefde en minder angst.

Zo’n doorbraak vloeit voort uit een innerlijke bereidheid die niet door anderen kan worden afgedwongen.

Het is een mooi pad om te gaan!

“Wanneer je werkelijk gezien, gehoord en erkend wordt, heeft dat een diep helend effect wat direct resulteert in een blijvende positieve verandering”.

Wat brengt het je

Meer Inzicht

We helpen onszelf het best door de verbinding met onszelf te leren voelen en versterken.  Hoofd, hart en handen in balans.

Meer vertrouwen

Zelfvertrouwen helpt je de uitdagingen in het leven aan te kunnen. Je laat je niet snel uit het veld slaan.

Meer motivatie

Niets motiveert beter dan te ervaren hoeveel winst je haalt uit zelfkennis. Je kunt je dromen waarmaken en je doelen behalen!

Ervaringen

“Soms is een nieuw, onbekend, onafhankelijk, open en betrouwbaar persoon een verfrissende toevoeging. Iemand die blanco in de situatie staat, 100% een luisterend oor kan zijn en op het juiste moment een spiegel kan voorhouden.
Tineke is zo iemand. Zij weet het vertrouwen van mensen in zeer korte tijd te winnen en ze weer te laten geloven in hun eigen kracht. Heel bijzonder!”

Ouders van een dochter van 6

Buikpijn en piekeren

Tineke kijkt naar het totaalplaatje van zowel kind, ouders en schoolsysteem. Door de zaken op een totaal andere manier te benaderen, is er zowel voor ons als voor de school een wereld open gegaan. Ook in de ondersteuning naar ons als ouders is Tineke een onmisbere schakel gebleken. Hierdoor zijn er in korte tijd blijvende veranderingen doorgevoerd waardoor onze dochter beter in haar vel zit en het veel beter gaat op school”.

Moeder van een dochter van 7

Concentratieproblemen op school

Wil je een afspraak maken? Leuk!

Loop je ergens tegenaan, heb je een vraag, worstel je ergens mee of ben je nieuwsgierig wat een ontmoeting voor JOU kan betekenen? Ik ben er voor je om je te herinneren aan je eigen kracht, potentie en mogelijkheden. Dat heb je soms nodig om verder te kunnen op je pad.

Je kunt een afspraak inplannen door te bellen. Ik ben van ma t/m do telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 09.30 uur.  06 53 14 74 03. Mailen mag ook! contact@tinekebotterop.nl.

Ik maak gebruik van vaste tijdsblokken van ma t/m do: 10.00- 11.30/ 12.00- 13.30/ 14.00-15.30/ 16.00- 17.30/ 19.30- 21.00 uur.

Ik ben er  voor kleine en grote mensen of gezinnenlaughing Kom in je kracht! En laat je verrassen!

Vanuit mijn jarenlange werkervaring en affiniteit met kinderen en gezinnen ben je bij mij aan het juiste adres voor je kind, tiener, puber of gezin. Er is namelijk niemand die ons bewuster maakt van onszelf dan ons kind(eren).

"Alles dat werkelijk groots en inspirerend is, is gecreëerd door een individu dat kon werken in vrijheid" ( Albert Einstein)

Ervaringen

“Bedankt voor alles!!! Het heeft mij enorm geholpen en ik heb ook meer vertrouwen in mezelf”.

Mila, 11 jaar

Onzekerheid

“Gisteren oudergesprek gehad op school. De juffen zien een Rosalie die sociaal erg gegroeid is! Mede dankzij jou!”

Moeder van Rosalie, 8 jaar

Verlegenheid

Het is eigenlijk heel fijn om met iemand te praten wanneer je het zelf even niet weet.